Vrij Atelier

Bij Maaket kan je op ieder moment, wanneer jij dat wil, zelfstandig aan de slag in het atelier. We werken met een all-in systeem: jij betaalt een prijs per uur, en in deze prijs is álles inclusief; grondstoffen, gebruik van materiaal en machines, alsook het afbakken van jouw werkstukken. 

Er zijn zowel draaischijven, als grote werkbanken, een platenroller én een volledig ingerichte ruimte om te glazuren. Jouw werken worden ter plaatse afgebakken in de oven door één van de medewerkers van Maaket Keramiek.

Als lid heb je 24/7 toegang tot het atelier - zo kan je zo vaak je maar wil, en wanneer je maar wil, naar het atelier.

Uur / maand Prijs €/u*
<10 € 11,5
10-20 € 11
20-30 € 10,5
>30 € 10

* Bij bovengemiddeld verbruik van grondstoffen kan er een extra toeslag aangerekend worden.

In deze prijzen zit alles inbegrepen: grondstoffen, gebruik van machines en materialen*, het afbakken van jouw werkstukken, ... 

Voor gebruik te kunnen maken van het vrij atelier, vragen we een éénmalige waarborg van €100. Hiervoor krijg je een badge en code, waardoor je 24/7 in het atelier kan.


De registratie van de tijd die je spendeert in het atelier wordt bijgehouden door middel van een badge. Wanneer jij toekomt in het atelier badge je in, wanneer je weggaat, badge je uit. Op het einde van de maand wordt er dan gekeken hoeveel uren je aanwezig bent geweest en wordt de factuur via email doorgestuurd naar jou.